Recurs pedagògic – Tot un món de pedra seca
571
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-571,bridge-core-1.0.2,cookies-not-set,translatepress-ca,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Recurs pedagògic – Tot un món de pedra seca

Tot un món de pedra seca

El patrimoni dels més humils a l’Alt Empordà

Un recurs pedagògic per a les escoles i instituts de l’Alt Empordà

Tot un món de pedra seca és un projecte pedagògic per al coneixement del patrimoni de la pedra seca a l’Alt Empordà. Consta de 24 panells de fusta que expliquen les principals tipologies constructives de pedra seca a casa nostra, les principals tècniques, materials i eines de treball així com altres elements essencials per comprendre aquest patrimoni i la seva importància com a vertebrador del nostre territori.

 

Els 24 panells de fusta configuren una exposició que es pot visitar i treballar a partir d’una proposta pedagògica, especialment dissenyada per al treball amb alumnes del cicle superior d’educació primària i del primer cicle d’educació secundària, i s’acompanya de més d’una cinquantena d’informacions complementàries i també de tres propostes de sortides per a la descoberta del patrimoni de la pedra seca al territori. Tots aquests materials estan disponibles a la web del projecte.

 

COL·LABORAxPAISATGE posa Tot un món de pedra seca a disposició de les escoles i instituts de l’Alt Empordà, així com de les entitats de la comarca interessades en el coneixement i difusió d’aquest patrimoni.

 

Contingut tècnic: Jenar Fèlix Franquesa
Contingut pedagògic: Càndid Miró Sellart

Category
Accions, Generals, Locals