Aquest any 2020, la Revista de la Pedra Seca compleix 20 anys
1445
post-template-default,single,single-post,postid-1445,single-format-standard,bridge-core-1.0.2,translatepress-ca,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Aquest any 2020, la Revista de la Pedra Seca compleix 20 anys

Aquest any 2020, la Revista de la Pedra Seca compleix 20 anys

Al desembre farà 20 anys que un petit grup de persones van unir els seus esforços per engegar un projecte il·lusionant i molt necessari, la Revista de la Pedra Seca. Any rere any, i exemplar rere exemplar, s’ha anat constituint com el major repositori de coneixement de la pedra seca a Catalunya i ha aconseguit mantenir sempre una alta qualitat de continguts.

En aquests anys, ha recollit l’actualitat de la pedra seca, ha promogut la recerca i posada en valor del patrimoni i ha estat un dels motors, des de la seva reconeguda modèstia de mitjans, de l’interès que vivim avui dia per la pedra seca.

Tan sols es distribueix en paper per correu postal, és una rara avis en un món globalitzat que arriba puntualment a la bústia i esdevé una peça de col·lecció per als amants de la pedra seca. Rutes, notícies, restauracions,… cada mes el Full informatiu de la Pedra Seca i, dos vegades a l’any, la Revista.

La Revista de la Pedra Seca l’impulsen un petit equip de sis persones de manera desinteressada, sense cap subvenció ni aportació pública, amb la col·laboració d’una cinquantena d’investigadors al territori, i es manté únicament gràcies als seus 150 subscriptors i socis numeraris.

Per això, si sou amants de la pedra seca i voleu estar informats de totes les novetats del sector, contribuint alhora a fer possible la seva continuïtat, us en podeu fer subscriptors (17 euros anuals) o socis protectors (37 euros anuals) fent un correu a pedraseca@gmail.com.

Aquí trobareu l’enllaç a la seva web i aquí el reportatge que vam fer el 2018 sobre la revista, perquè en conegueu una mica millor la seva història. Hi torbareu també una entrevista a l’Agustí Esteve, president del Patronat de Sant Galderic i cap de continguts de la Revista Pedra Seca.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.