Avís legal
346
page-template-default,page,page-id-346,bridge-core-1.0.2,cookies-not-set,translatepress-ca,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Avís legal

Política de Protecció de Dades

ADRINOC – Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona nord-oriental de Catalunya

1. Dret d’informació: En virtut del que s’estableix al Reglament Europeu 2016/679 de 27 d’abril (RGPD) de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona nord-oriental de Catalunya, d’ara endavant ADRINOC, informa a l’usuari d’aquest lloc web, de l’existència d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat per  ADRINOC i sota la seva responsabilitat.

 

2. Finalitat: Les dades dels usuaris recollides mitjançant la nostra plana web seran recaptades per ADRINOC amb la finalitat d’informar dels projectes relacionats amb COL·LABORAxPAISATGE.

 

3. Veracitat de les dades: L’usuari garanteix que les dades personals facilitades ADRINOC són veritables i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

 

4. Consentiment de l’usuari: L’enviament de dades personals, mitjançant missatges de correu electrònic, suposa el consentiment exprés del remitent al tractament automatitzat de les dades incloses en els mateixos per a la finalitat abans descrita, així com per a l’enviament de comunicacions via correu electrònic i/o altres mitjans de comunicació electrònica amb informació sobre els nostres serveis.

 

5. Drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació dels usuaris: L’usuari podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició en els termes previstos al RGPD i a la seva normativa de desenvolupament, mitjançant escrit i còpia del DNI adreçat a ADRINOC amb domicili a Av. Onze de Setembre, 22, 2a planta, 17800 d’Olot (Girona) indicant la referència “Protecció de Dades”.