COL·LABORAxPAISATGE presenta un vídeo divulgatiu sobre l’App de laPedra Seca
2529
post-template-default,single,single-post,postid-2529,single-format-standard,bridge-core-1.0.2,translatepress-ca,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

COL·LABORAxPAISATGE presenta un vídeo divulgatiu sobre l’App de laPedra Seca

COL·LABORAxPAISATGE presenta un vídeo divulgatiu sobre l’App de laPedra Seca

Què és i com funciona l’App de la Pedra Seca?

Coincidint amb el 10è aniversari del naixement de la Wikipedra, COL·LABORAxPAISATGE presenta un vídeo divulgatiu sobre l’App de laPedra Seca, l’aplicació mòbil de la Wikipedra.

Coincidint amb el 10è aniversari del naixement de la Wikipedra, COL·LABORAxPAISATGE presenta un vídeo divulgatiu sobre l’App de laPedra Seca, l’aplicació mòbil de la Wikipedra que permet consultar els més de 26.000 continguts catalogats i introduir-ne de nous d’una manera ràpida, senzilla i intuïtiva.

La Wikipedra és la plataforma web col·laborativa de la pedra seca. Impulsada per l’Observatori del Paisatge de Catalunya amb la col·laboració de l’Associació Drac Verd, compta amb la participació de més de 400 voluntaris i una trentena d’entitats que introdueixen, revisen i validen els continguts, creant així la major base de dades de contingut obert sobre pedra seca que existeix actualment.

L’App funciona de manera sincronitzada amb la Wikipedra i permet introduir i consultar 5 tipologies de construccions: barraques, construccions per emmagatzemar aigua, murs, forns i altres construccions. Inclou continguts de Catalunya i també del Parc Natural del Pirineu Català, de la Mancomunitat del Conflent-Canigó i del Parc Natural dels Pirineus Ariejans a l’estat francès. Està disponible tant per a iOs com per Android, i actualment acumula més de 2.500 descàrregues.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.