Dinàmica participativa a l’Escola Orígens, de Les Planes d’Hostoles
492
post-template-default,single,single-post,postid-492,single-format-standard,bridge-core-1.0.2,translatepress-ca,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Dinàmica participativa a l’Escola Orígens, de Les Planes d’Hostoles

Dinàmica participativa a l’Escola Orígens, de Les Planes d’Hostoles

Dinàmica participativa i oberta al públic en general per provar diferents eines de suport per a la catalogació i difusió d’elements de pedra seca.

El projecte “COL·LABORAxPAISATGE, desenvolupament rural a través del paisatge i la col·laboració ciutadana (construccions de pedra seca)” vol posar en valor patrimoni paisatgístic de l’arquitectura tradicional de pedra seca com a element predominant i identitari de bona part dels paisatges rurals de Catalunya i d’altres àmbits propers al Mediterrani.

Una de les principals accions d’aquest projecte és l’elaboració d’unes fitxes per a catalogar les diverses tipologies de construccions de pedra seca amb la finalitat de poder ampliar la Wikipedra a aquestes noves tipologies, a part de les barraques de pedra seca.

El projecte també contempla la creació d’una App per a la consulta i catalogació sobre el terreny de les construccions de pedra seca. L’App de la Pedra Seca té com a finalitat la d’esdevenir un complement a la web de la Wikipedra com a mitjà de consulta, oferint una eina de camp destinada a facilitar la localització i catalogació en mobilitat de construccions de pedra seca.

Així, en el marc del “Taller la tècnica constructiva de la pedra seca” que organitza l’Escola Origens de Les Planes d’Hostoles, el diumenge 2 d’abril a les 16 hores es portarà a terme una dinàmica participativa i oberta al públic en general per a provar aquests recursos al servei de de la catalogació i difusió dels diferents elements de pedra seca.

Vine i participa-hi!

Data: 2 d’abril de 2017

Hora: de 16 a 18 hores

Formadors:  ADRINOC i Escola Orígens

Lloc: Escola Origens de Les Planes d’Hostoles (C/ La Roureda, 5-7)

Per a més informació del projecte “Col·labora x paisatge” clica aquí.

Per a més informació del “Taller la tècnica constructiva de la pedra seca”: www.escolaorigens.com/portfolio/pedraseca2017

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.