Exposició “Tot un món de pedra seca” a l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries
1073
post-template-default,single,single-post,postid-1073,single-format-standard,bridge-core-1.0.2,translatepress-ca,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Exposició “Tot un món de pedra seca” a l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries

Exposició “Tot un món de pedra seca” a l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries

El proper dissabte 9 de novembre a les 12 h tindrà lloc, a l’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries, la inauguració de l’exposició “Tot un món de pedra seca”.

“Tot un món de pedra seca” és un material pedagògic per al coneixement del patrimoni de la pedra seca a la nostra comarca, desenvolupat per ADRINOC en el marc del projecte “COL·LABORAxPAISATGE”. Un material pensat inicialment per itinerar per escoles i instituts de l’Alt Empordà i que ara es transforma també en exposició itinerant i es presenta per primera vegada fora de l’àmbit educatiu.

L’exposició explica les principals tipologies constructives de pedra seca a casa nostra, les principals tècniques, materials i eines de treball així com altres elements essencials per comprendre aquest patrimoni i la seva importància com a element vertebrador del nostre territori.

Compta també amb una web de suport (www.totunmondepedraseca.cat) que inclou més de 50 continguts complementaris i dues propostes de sortides per al coneixement de la pedra seca al territori.

“Tot un món de pedra seca” es podrà veure de forma gratuïta a l’Ecomuseu-Farinera fins al 12 de gener de 2020. Us animem a visitar-la!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.