IV Jornada tècnica La ruta de la pedra en sec: una visió des de la ciència
2004
page-template-default,page,page-id-2004,bridge-core-1.0.2,translatepress-ca,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

IV Jornada tècnica La ruta de la pedra en sec: una visió des de la ciència

IV Jornada tècnica La ruta de la pedra en sec: una visió des de la ciència

Organitza: Consell de Mallorca

Palma (Mallorca)

18 i 19 de novembre de 2020
De les 18:00 a les 20:30h

Activitat gratuïta

Inscripció obligatòria

Places limitades (50)

Ubicació de l’activitat

Conèixer els diferents aspectes de la Ruta de Pedra en Sec (RPS), des de la perspectiva científica de disciplines diverses, com la meteorologia, zoologia, botànica o geologia, entre d’altres. Aquest és l’objectiu central de la IV Jornada Tècnica al voltant de l’RPS, que organitza el Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient a la sala d’actes del Centre Cultural la Misericòrdia, de Palma, els pròxims 18 i 19 de novembre de 18 h a 20.30 h.

 

Dimecres dia 18 la jornada començarà amb la presentació de la vicepresidenta i consellera Ribot i està prevista la intervenció d’Andrés Gil, president d’Astromallorca, amb la ponència «Un passeig pel cel a l’RPS». Igualment, la doctora Rosa Maria Mateos, de l’Institut Geològic i Miner, parlarà de la geologia a la serra de Tramuntana i els seus perills. Finalment, el físic i meteoròleg Agustín Jansà es referirà a la meteorologia i al clima a l’RPS en la darrera intervenció d’aquesta primera jornada.

Aquí teniu l’enllaç per veure en directe a la jornada online de dimecres 18 de novembre a les 17:30.

 

Dijous dia 19 serà el torn de la botànica, la zoologia, la geografia i el paisatge de l’RPS. La doctora Eva Moragues centrarà la intervenció en la flora de l’RPS, mentre el biòleg Maties Rabassa es referirà a la fauna d’aquest entorn. El doctor en geografia Onofre Rullán impartirà la darrera conferència d’aquesta jornada, amb una exposició al voltant de l’empremta humana a l’RPS que ha configurat el paisatge que veim. Tancarà aquesta IV Jornada Tècnica de l’RPS el director insular Josep Manchado.

Aquí teniu l’enllaç per veure en directe a la jornada online de dijous 19 de novembre a les 17:30.

Consell de Mallorca

Carrer del General Riera, 111

Palma (Mallorca)

971 173 650
mediambient@conselldemallorca.net

https://caminsdepedra.conselldemallorca.cat/