Jornada “Tipologies de construccions en pedra seca”
499
post-template-default,single,single-post,postid-499,single-format-standard,bridge-core-1.0.2,translatepress-ca,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Jornada “Tipologies de construccions en pedra seca”

Jornada “Tipologies de construccions en pedra seca”

La jornada tindrà lloc el proper dissabte 7 de maig a les 10.30 hores a la seu de l’Observatori del Paisatge de Catalunya a Olot i s’emmarca dins el projecte de cooperació Leader ” Col·laboraxPaisatge”.

El projecte “COL·LABORAxPAISATGE. Desenvolupament Rural a través del Paisatge i la col·laboració ciutadana. (Construccions de Pedra Seca)” vol posar en valor el patrimoni paisatgístic de l’arquitectura tradicional de pedra seca com a element predominant i identitari de bona part dels paisatges rurals de Catalunya i d’altres àmbits propers al mediterrani.

Una de les accions del projecte és l’elaboració d’unes fitxes per a catalogar les diverses tipologies de construccions de pedra seca amb la finalitat de poder ampliar inventaris i catàlegs interactius de pedra seca, com ara la Wikipedra (wikipedra.catpaisatge.net). És per aquest motiu que en aquesta jornada amb professionals i coneixedors es pretén consensuar quines noves tipologies de construccions de pedra seca s’haurien d’incloure a la Wikipedra, i a partir d’aquí descriure les categories o camps de descripció que haurien de tenir aquestes construccions per a que quedessin degudament descrites i identificades.

Per descarregar el programa de la jornada clica aquí.

Per a realitzar la inscripció, fes clic al següent enllaç: inscripcions

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.