Xerrada online: Les plantes associades a la pedra seca
1953
page-template-default,page,page-id-1953,bridge-core-1.0.2,translatepress-ca,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Xerrada online: Les plantes associades a la pedra seca

Xerrada online:
Les plantes associades a la pedra seca

Organitza: Ajuntament de les Preses i Associació de Pedra Tosca – Àvies Remeieres

Les Preses (La Garrotxa)

Dimarts 24 de novembre de 2020

A les 11:00h

Inscripció obligatòria

Activitat en línia

Ubicacio de l’activitat

Les Àvies Remeieres són un grup d’àvies que els apassiona i tenen l’interès i la saviesa de conèixer moltes plantes i herbes de l’entorn. Estan dins l’Associació Pedra Tosca de les Preses. Cada primer dissabte de mes organitzen tallers i cursos per donar a conèixer els remeis, la preparació d’ungüents, sabons, olis, cremes, pomades i molts altres productes que a través de la saviesa han anat passant de pares a fills. Dins el Parc de Pedra Tosca de les Preses, van crear un jardí botànic on es descriuen amb el nom comú i nom científic de cada planta que utilitzen.

A causa del seu treball exhaustiu i dedicació a l’any 2015 van editar el llibre “ Guarir amb plantes remeieres” per donar a conèixer les propietats i característiques de moltes plantes i herbes. L’obra ha estat un èxit i ja estan a la seva cinquena edició.

 

Inscripcions per correu electrònic a pedratosca11@gmail.com o bé trucant a les oficines de l’Ajuntament de Les Preses, al 972 69 32 32.

Associació de Pedra Tosca

Baixador de Codella – Via Verda, s/n

Les Preses (Girona)

636 808 885

pedratosca11@gmail.com

Ajuntament de Les Preses

Carrer Major, 2

Les Preses (Girona)

972 69 32 32

www.lespreses.cat