Participar en la Setmana de la Pedra Seca
1235
page-template-default,page,page-id-1235,bridge-core-1.0.2,translatepress-ca,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Participar en la Setmana de la Pedra Seca

Participa a la Setmana de la Pedra Seca!

Si ets una entitat, pública o privada, un col·lectiu o una persona voluntària vinculada al manteniment i difusió del patrimoni i/o l’ofici de la pedra seca, pots organitzar una activitat en el marc de la Setmana de la Pedra Seca.

Quin tipus d’activitats es poden organitzar?

Qualsevol tipus d’activitat relacionada amb la pedra seca, tant des del coneixement com des de la pràctica. Jornades divulgatives, xerrades, sortides de camp, tallers, accions de voluntariat, exposicions, concursos,… activitats per a totes les edats i per a tots els públics, en funció de les possibilitats de cada organitzador.

 

Què cal fer per participar?

Les entitats, col·lectius, agents i persones que vulguin participar en la Setmana de la Pedra Seca han d’organitzar una activitat relacionada amb la pedra seca durant la setmana del 23 al 29 de novembre de 2020 i omplir el següent formulari per tal d’inscriure l’activitat a l’agenda en línia.

Els organitzadors difondran les seves activitats mitjançant els seus propis canals, i utilitzaran el logotip de la Setmana de la Pedra Seca, i després d’haver realitzat l’activitat facilitaran les dades dels visitants que hagi tingut, per tal de poder fer una valoració final global de la Setmana de la Pedra Seca.

 

Fins quan es poden proposar activitats?

La data límit per incloure activitats a la Setmana de la Pedra Seca és el dijous 19 de novembre de 2020. Tot i això, recomanem fer-ho amb antelació, el més aviat possible, per tal de poder fer-ne una millor difusió.

Us informem que hem tancat les inscripcions d’activitats, amb un total de 80 activitats inscrites.
Moltes gràcies a tots per fer possible la Setmana de la Pedra Seca!