Ruta de la pedra seca a Sant Vicenç de Calders
1806
page-template-default,page,page-id-1806,bridge-core-1.0.2,translatepress-ca,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Ruta de la pedra seca a Sant Vicenç de Calders

Ruta de la pedra seca a Sant Vicenç de Calders

Organitza: Museu Deu

Sant Vicenç de Calders (El Vendrell)

Diumenge 29 de novembre de 2020

De 10:30 a 12:30h

Activitat gratuïta

Inscripció obligatòria

Places limitades

Ubicació de l’activitat

En motiu de l’exposició temporal “La pedra seca” al Museu Deu, visitable a partir del 20 de novembre, podreu gaudir d’una ruta cultural per visitar aquest ric patrimoni.

 

Sant Vicenç de Calders és el punt més agrícola del municipi del Vendrell i al seu voltant s’hi pot trobar un patrimoni ampli i variat de pedra seca. En aquesta ruta coneixerem, no només les barraques més interessants i originals, sinó altres elements que s’engloben dins d’aquesta tècnica tan pròpia d’aquest territori, com ara pous o marges centenaris.

Amb una breu introducció a l’espai on es troba la premsa de lliura, la ruta es duu a terme a través de la xarxa de camins històrics, descobrint el paisatge natural, per tant, és recomanable l’ús d’un calçat adequat.

Museu Deu

Plaça Nova, 6

El Vendrell (Tarragona)

977 666 308

museudeu1@gmail.com

www.museus.elvendrell.net