Taller de pedra seca: restauració de la barraca L-16 a Llers
1924
page-template-default,page,page-id-1924,bridge-core-1.0.2,translatepress-ca,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Taller de pedra seca: restauració de la barraca L-16 a Llers

Taller de pedra seca:
restauració de la barraca L-16 a Llers

Organitza: Gas Mountain i Prat Comú

Llers (Alt Empordà)

Activitat prevista per diumenge 29 de novembre de 2020, de 8:30 a 14:00h

CANCEL·LADA A CAUSA DE L’ACTIVACIÓ DEL PLA INUNCAT

Activitat gratuïta

Inscripció obligatòria

Places limitades

Ubicació de l’activitat

Coronarem la barraca agrícola L-16 gràcies a la col.laboració dels amics de Prat Comú. Aquesta impressionant barraca és de planta circular adossada a un mur separador de pedra seca. La coberta està formada per cúpula troncocònica, però està esfondrada per la part central.

 

La barraca de pedra seca es troba situada al Paratge de les Clotes del municipi de Llers. Inclosa a l’Inventari de pedra seca de la Garriga d’Empordà, amb la referència L-16. Codi Wikipedra 9953.

 

Inscripcions a ajuntament@llers.cat o al 972 52 80 20.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llers.

 

ACTUALITZACIÓ:

Aquesta sortida ha estat suspesa a causa de l’activació del Pla Inuncat en fase d’Alerta, que preveu superar especialment, a les comarques del nord-est, el llindar d’acumulació de pluja durant tot el dia de dissabte 28, amb xàfecs acompanyats de tempesta i localment de ratxes molt fortes de vent. Disculpeu les molèsties.

Gas Mountain

Carrer Major, 1

Besalú (Girona)

www.gasmountain.com