Taller d’iniciació a la pedra seca
2081
page-template-default,page,page-id-2081,bridge-core-1.0.2,translatepress-ca,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Taller d’iniciació a la pedra seca

Taller d’iniciació a la pedra seca

Organitza: GEPEC-EdC i Relleu i entorn

El Pla de Santa Maria (Tarragona)

Dissabte 28 de novembre de 2020

De 9:00 a 13:00h

Activitat gratuïta

Inscripció obligatòria

Places limitades

Ubicació de l’activitat

El proper dissabte 28 de novembre, el GEPEC-EdC i l’Associació Relleu i Entorn organitzem un taller d’iniciació a la pedra seca. Serà al Pla de Santa Maria, de 9 a 13h, amb inscripció gratuïta.

 

L’activitat servirà per posar en valor l’extens paisatge de la pedra seca i el seu ús i vigència actual. Es realitzarà la reconstrucció d’un o dos trams d’un marge de doble cara que limita amb el camí de carro de Sant Pere, guiats pels mestres margers Albert Gavaldà i Lluís Chabuch.

Els/les participants hauran de portar guants i les eines que puguin aportar (cabassos, masetes, estisores de poda…).

Donada la situació excepcional generada per la Covid-19, les places de l’activitat estan limitades a 10 persones. Apunta’t aquí mateix! Posteriorment enviarem la ubicació exacta a les persones inscrites.

Grup d’estudi i protecció dels ecosistemes catalans (GEPEC-EdC)

El Pla de Santa Maria (Tarragona)

977 33 11 42

activitats@gepec.cat

www.gepec.cat