Públicació dels adjudicataris dels “Ajuts per la restauració del patrimoni de la pedra seca a través de la inserció laboral”

Públicació dels adjudicataris dels “Ajuts per la restauració del patrimoni de la pedra seca a través de la inserció laboral”

Organitza: Càritas Arxiprestal de Manresa i DO Pla de Bages

Municipis de la Denominació d’Origen Pla de Bages (Barcelona)

Del 23 al 29 de novembre de 2020

Publicació online a dopladebages.com i caritasmanresa.cat

Sol·licitud dels ajuts oberta fins el 15 de novembre

Ubicació de l’activitat

A partir del 15 d’octubre i fins al 15 de novembre estarà obert el primer període de sol·licitud dels ajuts per a la restauració de les estructures de pedra seca existents a les finques de la denominació d’origen la de Bages. Els ajuts van destinats a la rehabilitació de construccions en pedra seca durant el 2021 en l’àmbit dels municipis que formen part de la Denominació d’Origen Pla de Bages. Seran subvencionables al 50% les actuacions de reconstrucció en pedra seca (parets, barraques, etc.. ) a través de la tasca del personal del programa “Activa’t” de Càritas Manresa. Les obres de restauració es faran a través de persones en inserció sociolaboral formades per Càritas Arxiprestal Manresa.

 

Durant la Setmana de la Pedra Seca, del 23 al 29 de novembre, es publicaran els adjudicataris dels “Ajuts per la restauració del patrimoni de la pedra seca a través de la inserció laboral” a dopladebages.com i caritasmanresa.cat.

En cas de no esgotar el pressupost, es podran seguir presentant sol·licituds fins a esgotar-lo durant l’any 2021.

DO Pla de Bages

Casa de la Culla s/n

Manresa (Barcelona)

93 874 82 36

pedraseca@caritasmanresa.cat

www.dopladebages.com

Càritas Arxiprestal de Manresa

Baixada de la Seu 3, baixos

Manresa (Barcelona)

93 872 15 42

pedraseca@caritasmanresa.cat

www.caritasmanresa.cat