Mòbilfilm: Cuidant del Passat
2274
page-template-default,page,page-id-2274,bridge-core-1.0.2,translatepress-ca,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Mòbilfilm: Cuidant del Passat

Mòbilfilm: Cuidant del Passat

Organitza: Gaudim Cervelló – Grup de Recerca de Cervelló

Cervelló (Barcelona)

Dimecres 25 de novembre de 2020

A partir de les 12:00h

Activitat gratuïta

No cal realitzar inscripció

Activitat online i a les xarxes

Ubicació de l’activitat

Fa quatre anys, un grup de veïnes i veïns de Cervelló, interessats en el nostre entorn agrícola i natural, vam iniciar la activitat de neteja, catalogació, recull fotogràfic i registre de barraques a Wikipedra. En tenim 145 de catalogades, a més de pous, forns de calç, marges i altres construccions, i prop de 50 més localitzades.

Ens trobem semanalment per realitzar aquesta tasca, i col·laborem amb el Grup de Recerca de Cervelló en la difusió del nostre patrimoni organitzant sortides populars, activitats escolars, exposicions i xerrades. Hem participat a les Jornades d’Entitats d’Estudis del Baix Llobregat, i també al Taller Constructiu amb pedra seca i recreació d’un tram de la mina de L’Estany (Bages), organitzat pel seu l’Ajuntament i a càrrec del marger Roger Solé.

 

El passat octubre vam presentar al 3er Festival de Cinema Natura de Cervelló dos mòbilfilms de la nostra tasca, i un d’ells, “Cuidant del passat”, va obtenir el premi al millor mòbilfilm 2020. Ara, en motiu de la Setmana de la Pedra Seca, el presentarem públicament a les nostres xarxes socials i a la nostra web per tal de donar a conèixer la nostra tasca.

Gaudim Cervelló – Grup de Recerca de Cervelló

Carrer Sant Esteve, 10

Cervelló (Barcelona)

619 57 11 90
gaudimcervello@gmail.com
www.recercacervello.cat