Fem Camí – Fem Castellar: Pedra en sec a Castellar del Vallès
1855
page-template-default,page,page-id-1855,bridge-core-1.0.2,translatepress-ca,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Fem Camí – Fem Castellar: Pedra en sec a Castellar del Vallès

Fem Camí – Fem Castellar:
La pedra en sec, patrimoni identitari de Castellar del Vallès

Organitza: Ajuntament i Centre Excursionista de Castellar del Vallès

Castellar del Vallès (Barcelona)

Diumenge 29 de novembre de 2020

A les 08:00h

Activitat gratuïta

Inscripció obligatòria

Places limitades

Ubicació de l’activitat

Des de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, en col•laboració amb el Centre Excursionista de la vil·la, s’ha programat una senzilla excursió guiada i divulgativa amb el propòsit de donar a conèixer, a tots els participants, una petita part d’aquest antic patrimoni local, al mateix temps que es gaudeix d’una agradable caminada.

 

La ruta, guiada per membres del Centre Excursionista de Castellar del Vallès, ofereix la possibilitat de visitar quatre edificacions que han estat recuperades i reformades pel Grup de recerca de la pedra seca del Centre i, alhora, observar l’aspecte actual que presenta una barraca derruïda. Els companys d’aquest agrupament explicaran el com i el perquè d’aquestes construccions. També es visitarà l’ermita romànica de Sant Pere d’Ullastre, indret que acull l’exposició artística que mostra l’obra de Josep Llinares.

 

Excursió: Itinerari matinal d’uns 7 km
Cal portar calçat còmode per a caminar per la muntanya així com quelcom per a menjar i beure.

Aquesta sortida romandrà subjecte a les mesures que les autoritats sanitàries dictaminin en el moment de portar-la a terme, derivades, com és natural, a afrontar els efectes de la pandèmia del Covid-19.

Centre Excursionista de Castellar del Vallès

Carrer Colom s/n

Castellar del Vallès

93 714 73 05

www.cecastellar.cat