Jornada sobre l’inventariat del patrimoni arquitectònic popular i rural a Catalunya
1511
page-template-default,page,page-id-1511,bridge-core-1.0.2,cookies-not-set,translatepress-ca,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Jornada sobre l’inventariat del patrimoni arquitectònic popular i rural a Catalunya

Jornada sobre l’inventariat del patrimoni arquitectònic popular i rural a Catalunya

Organitza: Amics de l’Arquitectura Popular

Castell de Verdú (Urgell)

Dissabte 21 de novembre de 2020
De les 9:30 a les 14h

Activitat gratuïta

Inscripció obligatòria

Places limitades

Ubicació de l’activitat

L’objectiu de la jornada és debatre sobre l’estat de l’inventariat del patrimoni arquitectònic popular i rural (tipus, eines i recursos utilitzats, experiències, …), la necessitat de recollir criteris comuns, propostes per a establir mesures de protecció del patrimoni inventariat, i presentació de l’aplicació Coeli.

El primer bloc consistirà en xerrades del Sr. Roger Costa sobre l’estat de l’inventariat a Catalunya i presentació de l’aplicatiu Coeli per centralitzar aquest inventariat, i del Sr. Mario Urrea sobre l’experiència a Torrebesses de com, una vegada inventariat, es pot protegir tot aquest patrimoni i què ens pot aportar.

El segon bloc consistirà en una àmplia taula rodona, per debatre i respondre preguntes com Quins criteris comuns cal establir per inventariar? Què s’ha d’inventariar? L’aplicació Coeli pot ser efectiva per centralitzar i actualitzar aquest patrimoni? Qui fa aquest inventariat o introducció de dades a aquest aplicatiu, qui el supervisa? Qui valida una entrada? Cal donar nous usos a aquest patrimoni “popular”? Quins poden ser?

Amics de l’Arquitectura Popular
Adreça entitat: Comptes d’Urgell, 14 25310
Agramunt (Urgell)
correu.arquitecturapopular@gmail.com
650 068 308