Jornada sobre l’inventariat del patrimoni arquitectònic popular i rural a Catalunya
1511
page-template-default,page,page-id-1511,bridge-core-1.0.2,translatepress-ca,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Jornada sobre l’inventariat del patrimoni arquitectònic popular i rural a Catalunya

Jornada sobre l’inventariat del patrimoni arquitectònic popular i rural a Catalunya

Organitza: Amics de l’Arquitectura Popular

Castell de Verdú (Urgell)

ACTIVITAT AJORNADA en motiu de les restriccions Covid

Activitat gratuïta

Inscripció obligatòria

Places limitades

Ubicació de l’activitat

L’objectiu de la jornada és debatre sobre l’estat de l’inventariat del patrimoni arquitectònic popular i rural (tipus, eines i recursos utilitzats, experiències, …), la necessitat de recollir criteris comuns, propostes per a establir mesures de protecció del patrimoni inventariat, i presentació de l’aplicació Coeli.  Cliqueu aquí per descarregar el programa complet.

 

El primer bloc consistirà en xerrades del Sr. Roger Costa sobre l’estat de l’inventariat a Catalunya i presentació de l’aplicatiu Coeli per centralitzar aquest inventariat, i del Sr. Mario Urrea sobre l’experiència a Torrebesses de com, una vegada inventariat, es pot protegir tot aquest patrimoni i què ens pot aportar.

El segon bloc consistirà en una àmplia taula rodona, per debatre i respondre preguntes com Quins criteris comuns cal establir per inventariar? Què s’ha d’inventariar? L’aplicació Coeli pot ser efectiva per centralitzar i actualitzar aquest patrimoni? Qui fa aquest inventariat o introducció de dades a aquest aplicatiu, qui el supervisa? Qui valida una entrada? Cal donar nous usos a aquest patrimoni “popular”? Quins poden ser?

Amics de l’Arquitectura Popular
Adreça entitat: Comptes d’Urgell, 14 25310
Agramunt (Urgell)

650 068 308
correu.arquitecturapopular@gmail.com

www.arquitecturapopular.com