Passejada documentada pels voltants d’Els Banys d’Arles
1830
page-template-default,page,page-id-1830,bridge-core-1.0.2,translatepress-ca,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Passejada documentada pels voltants d’Els Banys d’Arles

Passejada documentada pels voltants d’Els Banys d’Arles

Organitza: Oficina de Turisme dels Banys d’Arles

Els Banys d’Arles (Vallespir)

Del 23 al 29 de novembre de 2020

De les 9:00 a les 12:ooh

Activitat gratuïta

Inscripció obligatòria

Places limitades

Ubicació de l’activitat

Passejada documentada per a les afores del poble: camí de Montalbà (masies i fonts), ermita de Santa Engràcia, feixes de pedres seques del camí del Riberal (Palaldà), conferències donades per pagesos, vinyaters picapedrers i especialistes del land art. Concurs de fotos i exposició.

 

Descobrir les parets de pedres seques dels masos, de les fonts, de les feixes, de les ermites, de les ruïnes del castell medieval tot aprenent les tècniques de col·locació de les pedres i tota la vida del nostres avant-passats. Un troç d’història a través del treball dels homes a la nostra dura terra. Els participants seran agrupats per 8 o 10 i hauran de fer fotos.

 

Inscripcions a l’Oficina de Turisme.

Oficina de Turisme dels Banys d’Arles

22 avinguda del Vallespir

66110 Els Banys d’Arles (Vallespir)

0033 603 910 626

direction-omtt@amelie-les-bains.com